Sopimusehdot

4.10.2022

GYM ANYTIME YLEISET EHDOT

SOPIMUSEHDOT:

 1. Jäsenyys on henkilökohtainen ja kulkuoikeus koskee ainoastaan jäsenyyden haltijaa. Jäsenyys on voitava todistaa aina salille tultaessa sekä oleskelun aikana säännöllisesti suoritettavien tarkastusten yhteydessä. Jäsenyyden haltija on vastuussa sen asianmukaisesta käytöstä. Mikäli jäsenen kulkuoikeutta käyttää joku toinen henkilö tai jäsen tuo mukanaan henkilöitä, joilla ei ole voimassa olevaa pääsyoikeutta tiloihin, jäsenen jäsenyys katkaistaan välittömästi eikä mahdollisia etukäteen maksettuja jäsenmaksuja hyvitetä asiakkaalle. Lisäksi jäseneltä peritään väärinkäyttötapauksissa 200€ sakkomaksu. ​​​​​​​
 2. GYM Anytimen ikäraja on 15 vuotta. Alle 18-vuotiaalta vaaditaan lisäksi huoltajan yhteystiedot, joka on vastuussa alaikäisen jäsenen maksuista.
 3. Salin käyttö edellyttää mobiililaitetta ja GYM Anytimen -sovelluksen lataamista, jonka kautta salille kulku tapahtuu.
 4. Jäsenyyden aktivointimaksu ja valinnan mukaan joko ensimmäisen kuukauden maksu, koko vuoden maksu tai muu maksuväli suoritetaan aina liittymisen yhteydessä verkkokaupassa. Jäsenyys jatkuu automaattisesti ja kuukausimaksut veloittuvat kortiltasi automaattisesti valitsemasi laskutusvälin mukaisesti. Voit irtisanoa jäsenyyden koska vain ennen tilauksen seuraavaa uusiutumispäivää, jolloin käyttöoikeutesi on vielä voimassa maksettuun päivään asti. Jos et irtisano jäsenyyttä ennen seuraavaa laskutuspäivää, valtuutat GYM Anytimen veloittamaan seuraavan laskutuskauden jäsenmaksun. Ennakkoon suoritettuja maksuja ja liikuntaetua ei palauteta.
 5. Kampanjasopimukset muutetaan automaattisesti kampanjajakson lopussa kulloinkin voimassa olevaan normaalihintaan.
 6. Jäsenyyttä voi maksaa GYM Anytimen hyväksymillä liikuntaeduilla (Smartum, ePassi). Sinulla tulee olla aktiivinen jäsenyys siirtääksesi liikuntaetua GYM Anytimelle. Tämän jälkeen voit ladata liikuntaetua GYM Anytimelle, jolloin se tallentuu omalle GYM Anytime tilillesi. Liikuntasaldon käsittelyaika on 2 viikkoa, ja käytämme saldoa tulevien kuukausimaksujesi maksamiseen. Ensimmäistä veloitusta ei voi maksaa liikuntaeduilla.
 7. Jäsenyyksissä ei ole tauko-oikeutta eikä jäsenyyttä voi siirtää toiselle henkilölle. Hyödyntämätöntä jäsenyyttä ei hyvitetä.
 8. Jäsenyys voidaan kuitenkin tauottaa armeijan, raskauden tai vakavan sairauden takia todistusta vastaan. Tauon minimiaika on kaksi viikkoa.
 9. Asiakas on velvollinen noudattamaan voimassaolevaa salietikettiä. GYM Anytime voi irtisanoa jäsenyyden salin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi.
 10. Huomioithan että GYM Anytimen henkilökunnalla on yksinoikeus jäsenten ohjaamiseen salilla.
 11. Asiakas treenaa ja käyttää tiloja omalla vastuulla. GYM Anytime ei ole vastuussa henkilövahingoista, jotka tapahtuvat salilla oleskelun aikana. Huomioithan että salillamme on henkilökunta paikalla vain satunnaisesti.
 12. GYM Anytime ei vastaa asiakkaan henkilökohtaisesta omaisuudesta. Arvoesineiden säilytys on asiakkaan omalla vastuulla myös lukituissa lokeroissa.
 13. Tavaroiden säilytys lokeroissa on sallittua ainoastaan treenin ajan. Henkilökunta tyhjentää lokerot säännöllisin väliajoin ja kaappiin jätetyt tavarat löytyvät löytötavaroista. Mahdollisesti rikottuja riippulukkoja ei hyvitetä.
 14. GYM Anytime pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Kaikki hintoja ja sopimuksia koskevat muutokset tulevat voimaan aikaisintaan 30 päivän kuluttua, siitä kun sinulle on ilmoitettu muutoksesta.
 15. Asiakas hyväksyy että jäsensopimuksen tiedot kerätään GYM Anytimen asiakasrekisteriin. Tietojen keräämisen tarkoituksena on hallinnoida ja huolehtia jäsenyydestä parhaalla mahdollisella tavalla sekä myös tiedottaa jäsenelle uusista tarjouksista ja ajankohtaisista asioista.
 16. Jäsenen tulee ilmoittaa GYM Anytimelle kaikista yhteys- ja maksutietojen muutoksista (mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ja muut annetut tiedot).
 17. Jos asiakas vaurioittaa tahallisesti tai huolimattomuuttaan salin kalustoa, kiinteistöä, tai irtaimistoa, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti.
 18. GYM Anytimella on tallentava kameravalvonta kulunvalvonta- ja turvallisuussyistä.