Tervetuloa GYM Anytimen jäseneksi!

Sainpas sinut avaamaan tämän s-postin satojen muiden joukosta. Toivottavasti verenpaineesi ei noussut viestin otsikosta vaan kertakäynnistä GYM Anytimellä. Olkoon viestin otsikko myös ennustus tulevasta! Jos et ole vielä ehtinyt salille asti, ei hätää, kertakäynti on voimassa kuukauden ostohetkestä.


Nyt kun olet (toivottavasti) kokeillut millaista on treenata GYM Anytimellä, olisi hyvä hetki luoda siitä itselle rutiini! Usko pois, et tarvitse uusimpia, hienoimpia laitteita tai kallista jäsenyyttä päästäksesi kuntoon ja tunteaksesi oloasi paremmaksi. Tarvitset vain säännöllisyyttä, omistautumista, hyvät lenkkarit ja iloisen mielen!

Tiesitkö, että treenaaminen edullisella salilla voi itse asiassa olla motivoivampaa ja hauskempaa kuin hienolla kalliilla salilla? Kuntosalimme on täynnä ystävällisiä ja kannustavia ihmisiä kaikilta elämänaloilta, jotka ovat tulossa tekemään samaa asiaa kuin sinäkin, treenaamaan.


Meidän tavoitteenamme oli rakentaa kuntosali, josta löytyy kaikki tarvittava, jotta te asiakkaat saatte vedettyä hyvät treenit, lähtötasosta riippumatta. Designlamput, tuoksukynttilät ja hierovat suihkut jätettiin välistä, jotta hinta saadaan Suomen halvimmaksi: 14,90€/kk! Ei sitoutumista, ei irtisanomisaikaa!


Kiitokseksi, että ostit GYM Anytimelle kertamaksun, haluamme tarjota sinulle 10€ alennuskoodin, mikäli haluat jatkaa meillä treenejä ja liittyä jäseneksi. Syötä koodi ”LIITY10” verkkokaupassa ja saat 10€ alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Verkkokauppaan tästä

Tervetuloa ja tsemppiä treeneihin!
***
terveisin GYM ANYTIME -tiimi