TAMMIKUUN JÄSENKIRJE
​​​​​​​


Tiukka rypistys remontin kanssa saatiin ajallaan valmiiksi ja GYM Anytimen avajaisia vietettiin maanantaina 9.1.23
Salilla on ollut mahtava meininki ja treenaajien keskuudessa on vallinnut loistava toisia tukeva ilmapiiri!

Halusimme heti näin alkuun tiedottaa muutaman tärkeän asian:

Porukassa treenaaminen on hauskempaa!

Siispä jos kaveriporukassa on vielä niitä, jotka uinuvat talviunta, nyt on hyvä hetki repiä nämä mörököllit mukaan salille! Jatkoimme avajaistarjousta aktivointimaksu 0€, 14,90€/kk vielä tammikuun loppuun asti, joten vinkkaa ihmeessä tästä tulevalle treenikaverillesi.

Muutama huomio käytännöistä salilla:

  1. Kun avaat ulko-oven sovelluksesta, ovi pysyy auki vain pienen hetken. Ole siis valmiina avaamaan ovi heti sähkölukon suhahduksen kuullessasi. Jos sähkölukko ei aukea, työnnä ovea kevyesti kiinni ja ulos ja sitten uusi yritys.
  2. Portin päällä on valot: punainen ruksi -> ei kulkua, vihreä nuoli -> kävele sisälle. Kun avaat porttia, katsothan, että vihreä nuoli syttyy ja kävelet sisään vasta sitten. Näin säästytään turhilta huoltoreissuilta ja portti pysyy toiminnassa.
  3. Aulan toinen ovi on VAIN hätäuloskäyntiin. Oven aukaiseminen aiheuttaa hälytyksen. Kuljethan siis ulos salista portin kautta. Ulos päin mentäessä sovelluksella ei tarvitse avata porttia eikä ovea.
  4. GYM Anytime sovellus on päivittymässä lähiaikoina. Päivityksen jälkeen omista tiedoistasi pääset näkemään seuraavan laskutuspäivän (eli mihin asti kortti on voimassa) sekä tarvittaessa muuttamaan maksukorttitietojasi.
  5. Jäsenyyksissä käytössämme on subscription -tilausmalli. Kuukausimaksut veloittuvat kortiltasi automaattisesti eräpäivänä. Ennakkoliittyjillä ensimmäinen veloituspäivä on 9.2. (mikäli et ole ladannut liikuntaeduilla saldoa). Avajaisten jälkeen liittyneillä seuraava veloituspäivä on kuukauden päästä liittymisestä.
  6. Kaksi uutta juoksumattoa on tulossa lähiaikoina sekä helmikuussa kyykkyalueen levypainoille teline.


Kiitoksia, kun jaksoit lukea loppuun asti! Pidetään salilla hyvä meininki yllä sekä tavarat paikoillaan ja siistinä! Olkoon voima kanssanne!

***

sporttisin terveisin,

GYM Anytime tiimi